Snilleblixt!

Pete den snilleblixten kom just in och sa bara:
- Men köp en ny åt dom för 199kr på den där kiosken då och säg bara, "den gick sönder men jag köpte en ny åt er istället"

Dom kan ju liksom inte säga nå om man köpt en ny mobil åt dom :)

Klockrent :P Får man 201kr tillbaka i alla fall :)

Ungefär så här såg han ut vid snilleblixten:


hähä

Ajajaj!

Sicken jäkla otur man har. Här har man lämnat in sin mobil på lagning och fått nån skittelefon av teknikmagasinet att låna medans. Sen idag lckades jag tappa den på en väg och den låg där ett tag innan jag fatta att de var där jag hade tappat den. Så nu får jag inte tillbaka mina 400kr som jag fick lägga ut i pant för att låna skiten :( Man är ju nog fattig då man pluggar!
Ändå såg jag på en svenska spel kiosk att dom sålde likadana telefoner nya för 199kr, svin som tar så mycket cash för att få låna en begagnad.

Ajja får skylla mig själv.. så här såg den ut då jag hittade den :P


Smashing the opponent

Nu har jag analyserat skivan ett par timmar. Ett jävla tjat om den men den är viktig :) Första pris ger jag till den här låten! Men det tar ju ett tag att lära känan låtarna :) Enjoy


Sensation White

Hit ska jag en jävligt vacker dag!


Golden time

Hell Yeah! Infected Mushroom är verkligen musikaliska genier!

Fick nyss en påminnelse av en god vän att dom har ju släppt ny platta faktiskt! "Legend of the black shawarma".
Sitter och analyserar albumet nu i mina lurar och häller upp en kall folköl :) Rekommenderar starkt den här plattan, helt sjukt vilka sköna sounds dom hittar på :) Ska nu släcka lampan och tända något ljus och bara luta mig bak och lyssna, helt golden time. Peace









Oz och sjuk!

Varit sjuk hela veckan fram till nu, trodde seriöst jag hade svininfluensan men det visade sig vara någon random influensa. Så har legat och malt OZ avsnitt på rummet all days, måste vara den bästa serien som någon regisserat.

Favoritkaraktär är absolut Abedisi. Mest brutala rollen i serien :P Imorn börjar någon form av temavecka vi ska ha på skolan. Får se vad den går ut på.

Har även beställt nya hörlurar finally, blev ett par från Junkyard.se "WESC Bongo Seasonal".
Bara jag får tillbaka min mobil snart som jag lämnat in. Köpte en W995 som pajjade efter bara någon vecka. Borde få den nu i veckan, är ett stort handikapp att inte ha med sig musik vart fan man än är! Saknar lite att gå runt och höra sounds med Infected Mushroom om dagarna.




Snart kommer även darl hit! Saknar henne extremt, även om det bara gått en månad sen jag flyttade från Boden. Otroligt vad kärlek kan göra med en :) Nu blir det en folköl och ett avsnitt av OZ och sova. Peace


Hangout i helgen

This shit right here is called DEATH! What you gonna do? Hang out with them and DIE?!



Albin drar till Australien, blev en sista hangout like old times den här helgen :) Ses om ett år bro.

Äntligen nya pjucks!

Har virrat runt i Skövde nu som någon annan vilsen norrlänning och letat ett par skor. Äntligen hittade jag ett par ruskigt snygga på någon randomaffär som hette "Sko Larsson".  Klippte mig i samma veva :)


RSS 2.0